Saturday, March 17, 2007

Google Gör Telefon

Google-telefonen blir verklighet


Ryktena om att Google utvecklar en egen telefon har funnits en tid och nu bekräftas de av Isabel Aguilera, företagets chef för Spanien och Portugal.

- Våra ingenjörer använder en del av sin tid till att utveckla en bärbar telefon, sa Isabel Aguilera till den spanska nyhetstjänsten Noticias, skriver Nyteknik.

De senaste månadernas spekulationer om en telefon från Google byggs på läckor som aldrig bekräftats eller kommenterats officiellt.

Ett av ryktena säger att "Google Phone" är en Blackberry liknande apparat för IP-telefoni.

Google och Samsung offentliggjorde i januari ett samarbetsprojekt för att integrera mobila versioner av Google Search, Google Maps och Gmail i en del av Samsungs mobiler. Därför är det kanske inte konstigt att rykten säger att Google och Samsung tillsammans utvecklar den nya telefonen, vars arbetsnamn sägs vara "Switch".

I en nyligen publicerad platsannons från Google efterfrågas ingenjörer och analytiker som är specialister på telekommunikation. I samma annons står det även att Google "experimenterar med olika system för trådlös kommunikation", skriver Noticias.

2 comments:

Mickey J said...

Vad har föresten hänt med din blogg? Du länkar till viagra, poker och porr?

Worlds Best Babes said...

Hänt hur tänker du nu Mickey ?
Förstår du väll att livet går ut på
Porr Droger och Spel .Läderlasse har öppnat mitt liv

 
Kvalitetskatalog.se - Svenska kvalitetssidor